TIJDELIJK GESLOTEN
VLEESCHMEESTER HENDRIK IDO AMBACHT

HANS EN DOMINIQUE HELMINK

Sinds 30 november 2020 zijn wij de trotse nieuwe eigenaren van Vleeschmeester Hendrik Ido Ambacht! Hans komt uit een echte slagersfamilie en kon de kans van een eigen Vleeschmeester slagerij niet laten liggen.

Vleeschmeester biedt alles voor de barbecue en heeft hiervoor mooie grote stukken vlees in het assortiment. Heerlijke saladeschotels en gourmetschotels voor feestelijk dineren.

Wij hanteren een ruim assortiment; zowel vlees in het luxere segment, zoals Black Angus en Wagyu, als voor uw ‘ouderwetse’ stukje vlees: de winkel biedt alles van een ambachtelijk stuk suddervlees tot vlugklaar-artikelen

En heeft u vragen over de bereiding van uw vlees? Dan wordt u natuurlijk voorzien van deskundig advies.

Ruim 95% van onze luxe vleeswaren worden in onze worstmakerij bereidt van eigen recepturen. Zo bewaren wij onze identiteit, door een hele eigen smaak neer te zetten.BELEGDE BROODJES >>

Even een belegd broodje halen bij de Vleeschmeester tijdens het winkelen, is voor vele een ware traktatie. Maar ook ideaal voor de lunch of overwerk.


BARBECUESPECIALIST

Voor een goede barbecue en volop genieten hiervan, moet je bij Vleeschmeester zijn. Wij zijn de barbecuespecialist en kunnen dit tot in de puntjes verzorgen.


OLIJFBOOM >>

Vleeschmeester Rotterdam heeft een olijfboom geadopteert in Andalusië.
De zachte Oliverera Olijfolie uit "eigen" olijfgaard kan je bij ons kopen.


CONTACTGEGEVENS

Sophiapromenade 8, 3344 PM Hendrik Ido Ambacht
078-3030268
ambacht@vleeschmeester.nl