.
Wensen of vragen? Neem contact op:

VLEESCHMEESTER ADOPTEERT OLIJFBOMEN IN ANDALUSIË

HOE DIT TOT STAND IS GEKOMEN LEGGEN WIJ JOU UIT

Vleeschmeester kiest bewust voor het beste vleesch via vertrouwde en traceerbare slachthuizen, mesters en verwerkers. Er worden geen concessies gedaan aan kwaliteit en versheid, het vee krijgt geen antibiotica of groeihormonen. Alleen het beste is goed genoeg.

Het spreekt dan ook voor zich dat voor de olijfolie bewust is gekozen voor een partner die gaat voor verantwoord, biologisch en duurzaam ondernemen.

Olivarera Olijfolie geeft om de toekomst van zelfstandige olijfboeren en dat was voor ons dan ook de reden om te gaan voor adoptie, zodat jij ook kan genieten van de heerlijke producten die in kleine familiebedrijven in Zuid-Spanje gemaakt worden. De biologische boeren krijgen dankzij deze samenwerking een eerlijke prijs voor hun heerlijke en traceerbare product.

Om Olivarera en de aangesloten boeren extra te steunen heeft Vleeschmeester sinds 2019 de zachte Olivarera Olijfolie in het assortiment.

Waar wij begonnen zijn met één adoptie olijfboom in het Zuid-Spaanse Andalusië, zijn wij inmiddels uitgegroeid naar elf bomen. Door de adoptie, garandeert Vleeschmeester een bepaalde afname per jaar.

Elke Vleeschmeester Vestiging adopteert een eigen adoptieboom en zo kan jij deze olijfolie uit “eigen” olijfgaard bij ons kopen. Want met de groei van Vleeschmeester zal ook het Vleeschmeester Olijfbomenveld steeds verder uitbreiden.

WIST U DAT

De Manzanilla olijven worden voor deze biologische Virgen Extra olijfolie in oktober/november met de hand geplukt en op kwaliteit geselecteerd. Nog dezelfde dag verdwijnen alleen de àllerbeste olijven in de molen en komt een heerlijk zachte en romige olijfolie tevoorschijn. Elk jaar weer, de zachtste olijfolie, perféct voor de bereiding van jouw Vleesch.

TIP

Voordat je de biefstukken bakt marineer je ze eerst een paar uur in dit vloeibare goud uit Andalusië.

SUCCES GEGARANDEERD!