.
Wensen of vragen? Neem contact op:

ONS VLEESCH


VLEESCH KIP

Echte oud Hollandsche Vleeschkip, exclusief voor Vleeschmeester. Een 100% Nederlands kip met een betere balans tussen dier, milieu en mens. Zo kies je bewust jouw stukje kip.
Liever een stukje kalkoen? Dit is uitsluitend scharrelkalkoen.

 

 


VARKENSVLEESCH

Wij bieden twee soorten varkenvleesch: van het Frans Landvarken en van het Ibérico varken. Beide soorten scharrelen in de Mediterraanse zon en genieten van de natuur. Dit geeft het vlees de kwaliteit die je bij Vleeschmeester mag verwachten.

 

 


KALFSVLEESCH

Ons kalfsvleesch is 100% Hollands rosé kalfsvlees.
De kalveren zijn grootgebracht bij Nederlandse boerderijen. 's Zomers in de wei en 's winters in warme stal op dikke laag stro.

 

 


RUNDVLEESCH

In onze winkels ligt naast het 100% Nederlandse rundvlees ook luxe rundvlees. Denk aan de US Black Angus specials en de keizerlijke smaken van Wagyu. Onze slagers adviseren je graag over de bereidingswijze.

 

 


LAMSVLEESCH

In het seizoen komt ons zuiglamsvlees uitsluitend van Texel, van het superieure Hollands weidelam. De unieke smaak van lamsvlees; you love it or you hate it. Onze slagers adviseren je graag over de bereidingswijze.

 

 


WILD EN GEVOGELTE

Het heel jaar door kan je bij de Vleeschmeester terecht voor wild en gevogelte. Van wildzwijn en eend tot exotisch wild als krokodil en bizon. We raden je aan om met name buiten het seizoen jouw wensen tijdig door te geven.

 

 Het Consorzio del Prosciutto di Parma in Italië kent de winkels die Parmaham-specialisten zijn het officiële kwaliteitszegel met een gouden Kroon toe. Deze winkels verkopen de echte Prosciutto di Parmaham, een traditioneel gedroogde, rauwe ham die aan strenge eisen moet voldoen voordat het de naam 'Parmaham' mag dragen. Op de verpakking, die ook uit de provincie Parma komt en minimaal 1 jaar gerijpt heeft, staat het kroontje.