VLEESCHMEESTER IJMUIDEN

MIKE VAN OLPHEN

Op 1 maart 2020 is Mike van Olphen gestart als eigenaar van een mooie Vleeschmeester winkel in de Zeewijkpassage. Mike is op zijn zestiende jaar begonnen in Den Haag als leerling slager en heeft daar zijn opleiding gevolgd via het SVO (Slagers Vak Opleiding) te Rijswijk.

Nadat Mike zijn hart volgde en in de Zaanstreek ging wonen, heeft hij met veel plezier gewerkt bij Keurslager Theo van Haaster te Velserbroek. Uiteindelijk is hij daar 13 jaar Chef Slager geweest.

Toen de kans zich voordeed om voor zichzelf te beginnen en de winkel van Johan van Doorn kon overnemen pakte hij dit meteen met beide handen aan. Het team Vleeschmeester IJmuiden is een enthousiast, gezellig en leergierig team, die jou altijd naar alle tevredenheid en wensen wil bedienen.PAARDENWORST

Paardenworst is een echt authentiek product in ons vleeswarenmeubel. Een mager vleeswaren die door ons nog op ambachtelijk wijze bereid wordt.


VLUGKLAAR

Een ruim aanbod van vlugklaar producten. Elke dag verrassen wij u met ons vlugklaar assortiment. Heerlijk bij aardappeltjes/rijst en groente.


OLIJFBOOM >>

Vleeschmeester Rotterdam heeft een olijfboom geadopteert in Andalusië.
De zachte Oliverera Olijfolie uit "eigen" olijfgaard kan je bij ons kopen.


CONTACTGEGEVENS

Zeewijkplein 17, 1974 PA IJmuiden
0255-530286
ijmuiden@vleeschmeester.nl