WILD EN GEVOGELTE

Afhankelijk van het seizoen, voeren wij ook een aantal wildproducten. In de wintermaanden en rond de feestdagen is er veel meer vraag dan in de rest van het jaar. We raden je ten zeerste aan om wild van te voren te bestellen, om een eventuele teleurstelling te voorkomen. Het assortiment is ook zo groot dat we niet alles in één keer kunnen voeren.

Een belangrijk informatiepunt is dat de prijzen ook voor het grootste gedeelte van het jaar een richtprijs is. Hoe schaarser het wild, hoe hoger de prijs wordt.
Wil je meer informatie of iets bestellen? Bel of mail ons.



PARELHOEN

  • Parelhoen (circa 1 kilo)
    eventueel gesplitst en uitgebeend, zodat u zowel de filet als de poten krijgt en schoongemaakt
  • Parelhoenfilet Suprême
  • Parelhoenbout
  • Parelhoenfilet

ZWIJN

  • Zwijnsbout met been (circa 3 tot 5 kilo)
  • Zwijnsbout met been (circa 3 tot 5 kilo)
  • Zwijns goulashvlees
  • Wild zwijn rack
  • Zwijnbiefstuk
  • Zwijnsfilet

HERT

  • Hertenbiefstuk
  • Herten sucade
  • Hertenrugfilet
  • Hertenhaasjes
  • Hertenrollade
  • Herten racks

  • KALKOEN

    • Kalkoenen verkrijgbaar tussen 2,5 tot 13 kilo per stuk
    • Kalkoengebraad in braadzak
      kalkoenfilet in plakken met heerlijke saus
    • Kalkoendijen ovenklaar
      gemarineerd met gemengde stoofgroenten
    • Kalkoen tournedo’s (a 120 gram)
    • Kalkoenfilet/haas/biefstuk
    • Kalkoen drumsticks
    • Kalkoenpoten
    • Kalkoendijen



    EEND

    • Hele wilde eend
      eventueel voor u ook gesplitst en uitgebeend, zodat u zowel de filet als de poten krijgt en schoongemaakt
    • Eendenvet/Graisse de Canard (per 550 gram)
    • Gemeste eendenlever (per 500 gram)
    • Eendenrollade (circa 1 kilo)
    • Pekingeend (circa 1,7 kilo)
    • Franse eendenborstfilet
    • Gerookte eendenborstfilet
    • Geconfijte eendenpoten
    • Eendenleverpaté
    • Wilde eendenfilet

    OVERIG WILD

    • Kwarteleieren (per 18 stuks)
    • Wilde duif (circa 300 gram)
    • Wild gourmetschotel
    • Wildbouillon
    • Wildbotten
    • Wildpoulet
    • Kwartels
    • Patrijs





    HAAS

  • Hazenpeper kant en klaar
  • Hazen goulashvlees
  • Hazenrugfilet
  • Hazenbout
  • Hazenrug
  • Haas

  • REE

  • Reebout met been
  • Reerug met been
  • Reebiefstuk
  • Reefilet



  • KONIJN

    • Wild konijn (circa 900 gram)
    • Tam konijn (circa 1 kilo)
    • Konijnen achterboutjes
    • Konijnrugfilet



    FAZANT

  • Fazant filet (circa 2x 125 gram)
  • Fazant haan (circa 800 gram)
  • Fazant hen (circa 700 gram)

  • GANS

  • Wilde gans (circa 1,5 tot 2 kilo)
  • Tamme gans (circa 4,2 kilo)
  • Ganzenfilet zonder vel