.
Wensen of vragen? Neem contact op:

VLEESCHMEESTER UTRECHT

HARRY VAN SCHAIK

Harry van Schaik is een slager in hart en nieren. Hij houdt van zijn vak en met liefde en passie zorgt hij elke dag weer voor mooie en verrassende en ambachtelijke producten.

Ruim 95% van onze worstsoorten zijn van onze eigen productie en naar onze eigen recepturen. Zo bewaren wij onze eigen identiteit, door een hele eigen smaak neer te zetten. Sommige producten kunnen niet zelf gemaakt worden, denk aan bijvoorbeeld de buitenlandse specialiteiten. Deze laten wij met veel zorg importeren en verkopen wij de originele producten uit het land waar ze vandaan komen en doen geen concessies met de imitatie producten op de markt.

Wij hebben een groot assortiment vleeswaren, die we vaak uitbreiden met nieuwe en tijdelijke producten. Zo krijg je bij ons veel afwisseling en lanceren we veel nieuwe producten, die nog nergens verkrijgbaar zijn.SPECIALITEITEN

Elke dag is het weer een uitdaging om jou te verrassen met de vele specialiteiten uit eigen keuken. Nieuwe producten, nieuwe smaken, maar ook oude bekenden.


LUXE VLEESCH

Wij verkopen graag een mooi en goed stuk vlees, één van de redenen dat wij ook luxere vleessoorten in het assortiment voeren; Black Angus, Wagyu en Ibérico varkensvlees.


OLIJFBOOM >>

Vleeschmeester Rotterdam heeft een olijfboom geadopteert in Andalusië.
De zachte Oliverera Olijfolie uit "eigen" olijfgaard kan je bij ons kopen.


CONTACTGEGEVENS

Troosterhof 28, 3571 NC Utrecht
030-2713060
utrecht@vleeschmeester.nl