.
Wensen of vragen? Neem contact op:

VLEESCHMEESTER RIEN BEZOOIJEN

ROTTERDAMSE SLAGERS GAAN SAMENWERKING AAN

Specialiteitenslagerij Rien Bezooijen en Vleeschmeester, bekende slagerijen in het Rotterdamse topsegment, slaan de handen in één.

Meesterslager Rien is eigenlijk de pensioengerechtigde leeftijd al voorbij en wil eigenlijk nog niet stoppen, Vleeschmeester heeft recent geïnvesteerd in een EG gecertificeerde productieruimte in Rotterdam Hillegersberg om hun franchisewinkels en horecaklanten te bedienen. Om de winkel van Rien te ontlasten van een hoop productiewerk, kan dat mooi meelopen in de productieprocessen in Hillegersberg. Zo geldt dat ook voor de reclame en promotie, dat kan gemakkelijk meelopen met de formule van Vleeschmeester.

Van concullega’s naar volledige collega’s, samen sterker worden door het delen van vakkennis en het bundelen van de krachten, wat moet resulteren in een verbetering in allebei de winkels.

De samenwerking zal gefaseerd gaan, voor de zomervakantie zal dat al gedeeltelijk zichtbaar worden, na de zomervakantie pakken we gezamenlijk groots uit.ZOMERSLUITING RIEN BEZOOIJEN

Rien Bezooijen gaat er even tussenuit.
De winkel is gesloten van 29 juli tot en met 17 augustus. De klanten kunnen wel terecht in Rotterdam Hillegersberg, Vleeschmeester blijft de gehele zomer geopend.


BEWAAR DE KASSABON GOED

Iedereen die vanaf nu zijn kassabon van Rien Bezooijen bewaart krijgt daar na de zomervakantie een leuke attentie van Vleeschmeester voor terug. Dat geldt ook voor de kassabonnen van Vleeschmeester tijdens de zomersluiting van Rien Bezooijen. Deze tellen mee voor de actie bij Rien Bezooijen na de schoolvakantie.


CONTACTGEGEVENS

Het lage land
Samuel Esmeijerplein 35
3067 AP Rotterdam
010-4208787