.
Wensen of vragen? Neem contact op:

VLEESCHMEESTER ROTTERDAM

SUPERSTORE ROTTERDAM

Vleeschmeester Rotterdam is in de organisatie van Vleeschmeester de hoofdvestiging en tevens de pilot store. Alle nieuwe ontwikkelingen, producten en nieuwe ondernemers komen in deze slagerij als eerste in beeld.

Vleesch met een verhaal; scharrelvlees met een duidelijk en eerlijk verhaal, vlees zonder antibiotica en zonder groeibevorderaars. Een gratis spaarsysteem, leuke acties en dat alles in combinatie met de kwaliteit die iedereen van ons gewend is.

Uit eten, maar toch thuis kunnen blijven. Wij zijn gespecialiseerd in zowel particulieren als bedrijven en kunnen kleine feestjes en grote partijen geheel organiseren. Jij regelt de locatie en wij verzorgen de rest. Denk bijvoorbeeld aan catering en partyservice van verjaardagen, feestavonden, verenigingen, themapartijtjes, bedrijfsfeestjes, vergaderingen, (in-)formele borrels, bruiloften, lunch en brunch.HORECA >>

Een slagerij met horeca; een uniek concept.
Eet een hapje en/of drink een drankje op ons terras of maak gebruik van onze take away producten.


LUXE VLEESCH

Wij verkopen graag een mooi en goed stuk vlees, één van de redenen dat wij ook luxere vleessoorten in het assortiment voeren; Black Angus, Wagyu en Ibérico varkensvlees.


OLIJFBOOM >>

Vleeschmeester Rotterdam heeft een olijfboom geadopteert in Andalusië.
De zachte Oliverera Olijfolie uit "eigen" olijfgaard kan je bij ons kopen.


CONTACTGEGEVENS

Van Beethovensingel 44-46, 3055 JK Rotterdam
010-4222194
hillegersberg@vleeschmeester.nl