.
Wensen of vragen? Neem contact op:

VLEESCHMEESTER WEESPERSLUIS

JASON HU

Jason Hu opent 8 oktober in Weespersluis een vleeschmeester winkel volgens het gehele nieuwe concept. Vol enthousiasme zorgen zij elke dag dat er een gevarieerd aanbod van vlees te vinden is.

In onze winkel mag en kan je bijna alles zelf pakken. Wij helpen je graag voor het afsnijden van dat heerlijke stukje biefstuk, entrecote, ossenhaas, rib eye en nog veel meer..
Heb je advies nodig? Dan staan we voor je klaar.

Jason komt uit de horeca en is bekent met al het vleesch en lekkere dingen maken. Daarom past hij mooi bij onze formule de lekkere-dingen-winkel.

Wij hebben een groot assortiment vleeschwaren, die we vaak uitbreiden met nieuwe en tijdelijke producten. Zo krijg je bij ons veel afwisseling en lanceren we veel nieuwe producten, die nog nergens verkrijgbaar zijn en snijden wij ter plekke rosbief, fricandeau, kalfsrollade en rookvlees voor jou.

Liever wat gemakkelijks eten? Ook dat kan bij ons. Heerlijke maaltijden, saucijzenbroodjes, gevulde tortilla’s en noem het maar op.

Dus, het is zeker een bezoekje waard.



LUXE VLEESCH

Wij willen het beste van het beste. En het allerbeste Black Angus rundvlees komt uit de USA.
Probeer eens de Côte de boeuf, entrecôte of short ribs en laat u verrassen!


OLIJFBOOM >>

Vleeschmeester Rotterdam heeft een olijfboom geadopteert in Andalusië.
De zachte Oliverera Olijfolie uit "eigen" olijfgaard kan je bij ons kopen.


CONTACTGEGEVENS

Winkelcentrum te Weespersluis
Gouwplein 4, 1384 MB Weesp
0294-281928
weespersluis@vleeschmeester.nl